Om

Vi tror på enkla lösningar för cykelförråd.


Ju enklare man gör en sak desto mindre tid behöver man lägga ner på administration och kontakt, därför har vi ett fast och konkurrentkraftigt pris för att rensa cykelförråd.

Dvs allt från frö till blomma ingår!

Klicka på länkarna för att se våra "Priser" eller kontakta oss via vårt "kontaktformulär" redan idag.Skapandet av Rebicycle:


Rebicycle föddes ur ett behov från bostadsrättsföreningar som ofta har platsproblem i deras förrådsutrymme för cyklar som ställer till det med både trivsel och säkerhet (brandutrymning mm) med nya krav från bla brandskyddsföreningen och MSB som inte tillåter cyklar i trapphuset. Grundorsaken till att det står cyklar i trapphusen är oftast ett överfullt eller en inte fungerande förrådslösning och det är just detta problem som Rebicycle hjälper bostadsrättsföreningarna med.

Lokalpress:


Fantastiskt roligt att bli uppmärksammad av Stockholmdirekt lokaltidning, ni missade väl inte repotaget? Klicka på bilden nedan så kan ni läsa mer om min affärside och tankar bakom företaget!

Välgörenhet:


Rebicycles har med hjälp av företaget Thomas Cook sänt ner en hel container med sjukvårdsutrustning och 80 st cyklar från Rebicycle till ett sjukhus i Gambia och uppmärksammades av Minister Lowe-Ceesay som arbetar för Ministry of Health and Social Welfare i Gambia! Superkul!

Återvinningen:


Rebicycles företagsidè bygger på att underlätta för bostadsrättsföreningar och boende,  vi magasinerar övergivna cyklar till ägandet juridisk tillfaller Rebicycle, som sedan renoverar och säljer de cyklar som klarar säkerhetskraven. Vi återvinner de cyklar som inte går att rädda, på så sätt kommer fler cyklar att kunna återgå till aktiv tjänst och glädja någon ny ägare i många år till och färre behöver köpa nya cyklar vilket främjar miljön! Föreningens cykelförråd blir bättre och miljön sparas helt enkelt.